Chovatelské veřejnosti a ostatním zájemcům jsme zpřístupnili odkaz na Interaktivní mapu. V ní jsou publikovány průběžné výsledky významných složek mléka (tuk, bílkoviny) a počtu somatických buněk. Tyto hodnoty jsou počítány jako vážené průměry všech vzorků... | celá novinka|
Dny prvovýroby mléka byly pořádány v Hustopečích ve dnech 6. a 7. 11. 2014: V přiložených souborech předkládáme presentace jednotlivých přednášek, včetně diskusních příspěvků, které v programu zazněly. Všechny presentace jdou dostupné na této stránce pod programem... | celá novinka|
Výsledky kvality hlavních jakostních parametrů nakupovaného ze vzorků hodnocených laboratořemi ČMSCH a.s. Měsíční průměry základních parametrů nakupovaného mléka hodnoceného podle výsledků bazénových vzorků odebraných mlékárnami pro stanovení hygienické kvality a... | celá novinka|